lunes, marzo 31, 2008

Sense internet no hi ha blog

En aquest món hi han coses difícils, entre les més dificils es poder-se donar de baixa del telèfon o internet. Estem en aquests situació des de fa dos mesos amb la conseqüent indignació i pertinent cabreig monumental, amb l'afegit de tornar-nos maleducats amb els pobres teleoperadors llatinoamericans que t'atenen i no no tenen ni idea per que la cosa va tant lenta, tan malament i no ells poden més que passar-te amb una altra extensió.
En fi, sense internet i el poc temps que em queda serà dificil seguir amb aquest blog que tant estimo. Pero no defalliu, segueixo viu i tornaré aviar "a las andadas"... o això espero.

pau

miércoles, marzo 19, 2008

FLYING to Londres!!

Ya casi se me había olvidado escribir en el Blog. En casa tenemos calefacción pero no intenet... aunque pronto llegará (esperamos).
Bueno, hoy nos going a Londres flying con Easy Jet para visiting de city y walking mucho por las streets y seing muchos museos donde tienen unos pictures muy interestings.
En fin, con nuestro ENGLISH macarrónico esperamos sobrevivir en la ciudad del Tamesis. Como veis, no lo parling tan malament. Bona Pasqua i bone Setmana Santa.

p